Özel Okul ve Kolej eğitiminin öncüsü Gökyüzü Koleji!
Anaokulu - Özel İlkokul - Ortaokul ve Özel Lise

Kolejimiz Uçurtma Müzesindeydi

Gökyüzü Koleji ilköğretim 1. sınıf öğrencilerimiz uçurtma müzesindeydi.

3. Sınıflar Eğlence ve Sanatı Kucakladı

Miniklerimiz Maçka parkında, geleneksel müze ziyareti kalıplarının dışında sıra dışı bir deneyim yaşadılar.

İstanbul Akvaryum ve Havacılık Müzesindeyiz

Okulumuzun 4.sınıf öğrencileri II. dönemin ilk gezisini İstanbul Akvaryum ve Havacılık Müzesi’ne yaptılar.

Minikler Yunus Gösterisinde

Gökyüzü eğitim Kurumları’nın 1. Sınıf öğrencileri Eyüp semtindeki Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi’ne gittiler.

Havayı Koklayan Çocuklar

Öğrencilerimiz Atmosferde meydana gelen hava olaylarının oluşumunu, gelişimini ve değişimini nedenleri ile incelediler. Hava tahminlerinin nasıl yapıldığını öğrendiler.

Anasınıfı Öğrencileri Halk Ekmek Fabrikasını Ziyaret Etti

Anasınıfı öğrencilerimiz İstanbul Halk Ekmek fabrikasını ziyaret ettiler.

Oyun Çocukları Oyuncak Müzesi’nde

Özel Gökyüzü İlköğretim Okulu Birinci Sınıf Öğrencileri Oyuncak Müzesi’ni gezdi.

3.Sınıflarımız Çizmeli Kediyle buluştu.

Öğrencilerimiz,sinemada arkadaşlık, dostluk ve macera dolu Çizmeli Kedi’yle buluştular.

Gökyüzünün Yıldızları Uludağda

Akşamları kızakla kayıp,Uludağ’ı keşif için teleferiğe binen öğrencilerimiz eğlenceli vakitler geçirdiler.

Gökyüzü İlköğretim Okulu İstanbul Akvaryum da!

İlköğretim 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen gezilerimize bir tane daha ekledik.

Özel Okul Öğrencilerimiz İlginç Üretimler!

"Yaratıcılık" başlığı altında etkinlik düzenledik.

Özel Okul Öğrencilerimizin Gelecek Hayalleri

Özel okul öğrencilerimizin geleceğe yönelik hayallerini öğrendik.

Özel Okul Öğrencilerimiz Ağaç Diktiler

Gökyüzü Özel Okulu öğrencilerimiz ağaç dikme etkinliğinde buluştular.

23 Nisan Coşkusu!

Gökyüzü Özel Okulu öğrencileri 23 Nisan'ı çoşkuyla kutladılar.

Anasınıfı Öğrencilerimizin 1. Sınıf Heyecanı

Gökyüzü özel okulu anasınıfı öğrencileri sınıfım büyüdü projesi ile bir günlük 1.sınıf deneyimi yaşadılar.

Yıldızlarımız Yazarlarla Buluştu!

Gökyüzü özel ilköğretim okulumuzda "Yazar Günleri" programı düzenlendi.

Minikler Halk Ekmek Fabrikasındaydı

Gökyüzü özel okulu 2. sınıf öğrencileri İstanbul Halk Ekmek fabrikasını ziyaret etti.

2. Sınıflarımız Buz Patenindeydi

Gökyüzü Özel Okulumuzun ilköğretim 2. sınıf öğrencileri buz patenindeydi.

Öğrenme Stilleri Semineri

Öğrencilerimize öğrenme stillerini kavratmak amacıyla seminer düzenledik.

Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

Çalışan öğrencilerin çalışmalarını desteklemek ve diğer öğrencilere örnek olması amacıyla ödüllendirme programı yaptık.

Öğrencilerimizden Food Festival


Gökyüzü İlköğretim Okulu İngilizce öğretmenleri ile 6. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla "INTERNATIONAL FOOD FESTIVAL" organizasyonu düzenlediler

Gökyüzü İlköğretim Okulu İngilizce öğretmenleri ile 6. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla 10 Ocak Salı günü okulumuzun Marmara Salonunda “INTERNATIONAL FOOD FESTIVAL” organizasyonu düzenlenmiştir. Bu organizasyonda öğrencilerimiz başta Türkiye’nin yedi bölgesi olmak üzere İngiltere, Amerika, Almanya, İtalya, Fransa, Rusya, Çin, Hindistan, Meksika, Suudi Arabistan ve Bosna Hersek gibi yabancı ülkelerin yerel kostümlerini giyerek yemeklerini tanıtmışlardır. Okulumuz Genel Müdürü ve kurucumuz Dr. Hüseyin Emin Öztürk, İlköğretim Okul Müdürümüz Selim Genç ve İlköğretim Müdür Yardımcımız Beyhan Özcan düzenlenen etkinliğe katılarak öğrencilerimizi gönülden tebrik etmişlerdir. Öğrencilerimiz yemek tadımı yapan misafirlerimize İngilizce, Almanca, Fransızca konuşarak ülkelerin yöresel yemeklerini tanıtmışlardır. Bu güzel yemek ziyafeti sonrasında misafirlerimiz, öğrencilerimizin hazırlamış oldukları proje sergisini gezmişlerdir. Öğrencilerin hem eğlenmelerini hem de aktif bir şekilde farklı dilleri kullanmalarını sağlayan eğitsel ve kültürel içerikli bu güzel organizasyona emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. 
12 Ocak 2012 Perşembe
 

Resim Galerisi (22)